der

seronok gila praktikal. 3 minggu dah macam macam aku buat. kalau kena balik lambat, lepas office hour buat kerja sambil tarik muka. so boss tahu lah aku tengah ketat. nak tak nak memang kena stay lah. sebut pasal praktikal ni, life architect memang tiada kot. bila datang projek baru, kena hanle lah. projek lama ? kena juga pegang. sengap weyh. banyak ouh kerja.

aku rasa rasa habis praktikal nak cepat ambil bachelor lah. masa bachelor nanti nak buat yang baik baik. macam macam dapat masa praktikal. takkan tak nak keluarkan advance kita. ye dak ?

hopefully the life with colour. dont want without colourfull. tension ouh.


belum render lagi. ini mockup je. pengalaman buat high-rise. ada 2, tapi 1 dulu lah. ya

Tiada ulasan: